Tietoa meistä

Virtuaaliluottokortti.fi on uudenlainen vertailupalvelu uudenlaiselle tuotteelle: virtuaaliselle luottokortille. Uskomme, että maksamisen tulevaisuus on digitaalinen – ja virtuaaliset luottokortit edelläkävijöitä.

Vertailemme markkinoilla olevia virtuaalisia luottokortteja, joita suomalaiset voivat helposti hakea netin kautta. Virtuaaliluottokortin hyödyt, kuten turvallisuus, nopeus ja helppous, tekevät niistä oivan valinnan monille.

Tavoitteemme

Haluamme olla edelläkävijä itsekin, ja auttaa kuluttajia löytämään omiin tarpeisiin sopiva virtuaaliluottokortti. Luottokorttien ehdot ja erot voivat joskus olla melkoinen sekamelska, josta ei millään saa selvää. Haluamme omalta osaltamme selkiyttää tätä ja tehdä luottokortin valinnasta helppoa.

Nykyisin kuluttajat voivat jo verrata netissä esimerkiksi sähkösopimuksia, vakuutuksia ja lainoja – joten miksei luottokorttien, ja nimenomaan modernien virtuaaliluottokorttien, vertailuun olisi tarjolla yhtä helppoa apuvälinettä?

Vertailumme on kuluttajalle ilmainen. Voimme saada komissioita luottokorttiyhtiöiltä onnistuneesta hakemuksesta, joten haluamme rakentaa vertailusta mahdollisimman monipuolisen ja helppokäyttöisen.

Kysyttävää?

Meihin saat yhteyden tästä sähköpostiosoitteesta: info@virtuaaliluottokortti.fi.

Scroll to Top